“Έχουμε ολοκληρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ μας”

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε σήμερα(29/7) η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου, η οποία αναφέρθηκε σε όλη την επικαιρότητα που αφορά τους “γαλαζοκίτρινους”.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Για Μπάμπιτς: «Για τον ίδιο ήταν σημαντική στιγμή και μακάρι να ήταν γούρικο που υπέγραψε στα γενέθλιά του. Είχαμε δηλώσει εξ’ αρχής πως θα κάναμε καλές κινήσεις, Θέλουμε να προσφέρει λύσεις στην επίθεση. Το να έχει επιλογές ο προπονητής, του λύνει τα χέρια».

Για το πλάνο τριετίας: «Το είχαμε δηλώσει και πριν. Είναι ένα πλάνο τριετίας, δουλεύουμε και για τα επόμενα χρόνια και επενδύουμε σε νεαρούς παίκτες. Οι συμφωνίες με τον βασικό κορμό έχουν γίνει από πριν. Η πλειοψηφία είχε συμφωνήσει. Έχει γίνει μια σωστή δουλειά από όλους και για τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους, αλλά ξέρουμε πως δεν είμαστε το φαβορί.

Για τις επόμενες κινήσεις: «Δεν θέλω να πω κάτι για τις επόμενες μεταγραφές. Έχουμε ολοκληρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ μας. Αν χρειαστεί κάτι άλλο, θα το κάνουμε».

Για Γκοντάλ: «Αυτή τη στιγμή, ο Γκοντάλ είναι παίκτης μας και βρίσκεται στην προετοιμασία. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα».

Για το σημερινό φιλικό: «Δεν έχουμε τραυματίες για το σημερινό φιλικό. Τόρες και Νταβόρ θα είναι μαζί μας, δεν αντιμετωπίζουν κάτι το σοβαρό. Λόγω του πρωτοκόλλου, το φιλικό είναι κεκλεισμένων των θυρών. Θα έχουμε και ενημέρωση από τα social media της ομάδας μας».

Για τα διαρκείας: «Υπάρχει κινητικότητα. Αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση. Θέλουμε περισσότερο κόσμο και στήριξη. Ο Σοφοκλέους έχει δείξει τις προθέσεις του για αυτή τη σεζόν και θέλουμε δυνατή ΑΕΛ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy