ΕΚΤΑΚΤΟ: Σπεύδει βοήθεια από τη Λεμεσό και ΕΜΑΚ για την πυρκαγιά στην Πάφο – Ανεξέλεγκτη η φωτιά

Οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύονται με ακόμα ένα ελικόπτερο Μ.Α.Ε.Π Αστυνομίας και άλλα 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους από Επαρχία Λεμεσού και ΕΜΑΚ αντιστοίχως.

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης για την πυρκαγιά στο χωριό Αμαργέτη της Επαρχίας Πάφου, που ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (27/7) θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο επιχειρούν ήδη αυτή την ώρα για κατάσβεση 5 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Πάφου, ένα από το Φ.Π.Μ του Ταμείου Θήρας, τέσσερα αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύονται με ακόμα ένα ελικόπτερο Μ.Α.Ε.Π Αστυνομίας και άλλα 2 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους από Επαρχία Λεμεσού και ΕΜΑΚ αντιστοίχως.

Επίσης, τα εναέρια μέσα ενισχύονται με ακόμα ένα ελικόπτερα των Βρετανικών Βάσεων (σύνολο 9 ). Επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια εξέλιξης της πυρκαγιάς προστατεύθηκαν από τις δυνάμεις πυρόσβεσης αριθμός μεμονωμένων κατοικιών.

Σύμφωνα με την προηγούμενη ενημέρωση και λόγω του δύσβατου της περιοχής, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα και τρία Φ.Π.Μ από Τμήμα Δασών με τα πληρώματα τους.

Επίσης, τα εναέρια μέσα έχουν εφαρμόσει το Σχέδιο Ίκαρος με επιπρόσθετο αεροσκάφος της Ε.Φ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy