Στις 3 Αυγούστου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ

Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ.

Θέματα της Συνέλευσης:

*Έγκριση της Λογοδοσίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020.

*Έγκριση οικονομικού απολογισμού ΚΟΠ για το οικονομικό έτος  2019/2020.  Εκθέσεις Ελεγκτών και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

*Έγκριση Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, κ. Κώστα Χατζηστυλλή, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών,  για την περίοδο 2020/2021.

*Εκλογή νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη περίοδο 2020/2021.

*Oρισμός Ελεγκτών για τη περίοδο 2020/2021.

*‘Εγκριση νέων σωματείων για εγγραφή στο μητρώο μελών της ΚΟΠ.

Στον ίδιο χώρο, θα προηγηθούν οι εργασίες της Έκτακτης Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης με θέμα την έγκριση προτεινομένων εισηγήσεων από το Διοικητικό  Συμβούλιο της ΚΟΠ για τροποποιήσεις άρθρων του  Καταστατικού.

Οι τροποποιήσεις προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, λόγω της Πανδημίας COVID-19, αλλά και της αλλαγής του Λογότυπου της Ομοσπονδίας.

Οι εργασίες των συνελεύσεων θα πραγματοποιηθούν στην βάση των περιορισμών που θέτουν τα Διατάγματα της κυβέρνησης και θα συμμετέχουν μόνο οι απόλυτα απαραίτητοι.

Λόγω των περιοριστών μέτρων που προκύπτουν από την εφαρμογή των διατάξεων του Υπουργείου Υγείας, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα για λήψη φωτογραφιών και οπτικών πλάνων στις 17:00, δηλαδή με την έναρξη των εργασιών της Έκτακτης Γενικής Καταστατικής Συνέλευσης.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα παρευρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ για φωτογραφίες και πλάνα, να ενημερώσουν το Γραφείο Τύπου ΚΟΠ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00 μεσημέρι.

Μετά την ολοκλήρωση των συνελεύσεων, υλικό προς τα ΜΜΕ θα προωθηθεί από το Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy