Κλείνουν για απολύμανση όλα τα εστιατόρια στη Μαρίνα Λεμεσού – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Ανακοίνωση από την εταιρεία Limassol Marina, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοιού σε επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, από σήμερα, Δευτέρα (27/07)τα μεσάνυχτα τίθεται σε ισχύ μέχρι αύριο το απόγευμα, ώστε να γίνει απολύμανση όλων των χώρων εστίασης, των καταστημάτων και των κοινοόχρηστων εγκαταστάσεων της μαρίνας.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ανακοινώνει ότι σήμερα διενεργήθηκαν προληπτικά και από προσωπική πρωτοβουλία, τεστ κορωνοϊού σε όλα τα μέλη του προσωπικού της μαρίνας, ενώ θα συνεχιστούν και αύριο για όλο το προσωπικό των χώρων εστίασης .

Επιπρόσθετα, απόφαση της εταιρείας είναι να ακολουθήσει την πρακτική της κυβέρνησης που αφορά στους τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους και ανακοινώνει ότι, από αύριο και επί τακτικής βάσεως, θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία των ελέγχων ανάμεσα στα μέλη του προσωπικού που εργάζεται στους χώρους της μαρίνας, ακολουθώντας το ποσοστιαίο μοντέλο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση.

Τέλος, η Limassol Marina Ltd για ακόμα μια φορά διαβεβαιώνει το κοινό ότι προτεραιότητά της παραμένει η υγεία και ασφάλεια των ιδιοκτητών ακινήτων, των κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, των πληρωμάτων, των ενοίκων, των πελατών και των επισκεπτών της, γι’ αυτό προχωρά άμεσα σε επιπρόσθετα μέτρα για περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy