Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης θέλησε να ενημερώσει για όλες τις τελευταίες κινήσεις που έχουν να κάνουν με την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για “οικονομική υπέρβαση” από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη ενώ δίνεται και η υπόσχεση πως ο Άρης θα εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατός την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

“Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση και των δύο ban, που επιβλήθηκαν από τη FIFA.

Παρότι η ΠΑΕ Άρης δεν φέρει ευθύνη, δεν είχε άλλη επιλογή από το να διευθετήσει και τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και να μην τεθεί σε κίνδυνο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η άρση των ban ήταν μια επίπονη διαδικασία. Χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει οφειλές, που -όπως είναι γνωστό- δεν αφορούν στη νυν ΠΑΕ, αλλά στην παλιά εταιρεία. Χρέη, που άλλοι δημιούργησαν και μας άφησαν “κληρονομιά”.

Οι ευθύνες έχουν… ονοματεπώνυμο και το προσεχές διάστημα ο κ. Καρυπίδης θα τοποθετηθεί λεπτομερώς στις ευθύνες αυτών που οφείλουν κάποια στιγμή να απολογηθούν ενώπιον των χιλιάδων φίλων του Άρη. Ελπίζουμε να έχουν το θάρρος να το πράξουν, διότι ενώπιον της δικαιοσύνης θα λογοδοτήσουν σίγουρα.

Μέχρι τότε οι φίλοι του Άρη να είναι σίγουροι για το εξής: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ετοιμάζουμε έναν Άρη ακόμη πιο δυνατό τη νέα αγωνιστική περίοδο!».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy