ΑΕΚ: Κοντά σε deal με Σέλτικ για Μπάρκα!

Στις τελικές επαφές βρίσκεται η Ένωση με τους «Κέλτες» σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr για την πώληση του Έλληνα γκολκίπερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Σκωτία, η Σέλτικ κατέθεσε δεύτερη βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία με μπόνους που προβλέπονται μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο ομάδες φέρονται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο επαφών για την πώληση του 26χρονου Έλληνα τερματοφύλακα στους «Κέλτες»!

Ο Μπάρκας έχει συμφωνήσει με τη Σέλτικ σε τετραετές συμβόλαιο και περιμένει να ολοκληρωθούν οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων για να πετάξει άμεσα για τη Σκωτία και να υπογράψει.

Η ΑΕΚ είχε καταστήσει σαφές στη σκωτσέζικη ομάδα μετά την πρώτη πρόταση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ ότι θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της κοντά στα 7 εκατομμύρια για να γίνει αποδεκτή. Όπως και έγινε με την πώληση του Μπάρκα να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy