O Κουαρταραρό πήρε άνετα τη 2η συνεχόμενη νίκη του στην Ανδαλουσία

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό πήρε μια εύκολη νίκη -την 2η συνεχόμενη νίκη του- στην Ανδαλουσία με 2ο τον Μάβερικ Βινιάλες και 3ο τον Βαλεντίνο Ρόσι, έναν θρίαμβο της Yamaha με 1-2-3.

Είδαμε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα που έγινε κάτω από πολύ ζεστές συνθήκες με θερμοκρασία αέρα 36 Κελσίου και θερμοκρασία ασφάλτου 63 Κελσίου! Έτσι αντίθετα με ότι θα πίστευε κανείς όλοι μπήκαν με μαλακό πίσω ελαστικό ώστε να έχουν όσο δυνατόν λιγότερη υπερστροφή.

Με την εκκίνηση ο Φάμπιο Κουαρταραρό εξαφανίστηκε μπροστά, κανείς δεν τον απείλησε, γύρο με το γύρο αύξανε την διαφορά του με τον 2ο και τελικά πήρε μια εύκολη νίκη, την 2η προσωπική και 2η συνεχόμενη.

Στην 2η θέση ο Μάβερικ Βινιάλες που στην εκκίνηση κράτησε την 2η θέση αλλά στην μέση του αγώνα έπεσε μέχρι και την 5η θέση! Ωστόσο επανέκαμψε, βρήκε ρυθμό ανέβηκε 3ος πίσω από τον Ρόσι και τελικά στον προτελευταίο γύρο τον πέρασε και έτσι τερμάτισε 2ος.

Στην 3η θέση ο αειθαλής Δόκτορας που ξεκίνησε 3ος, έμεινε εκεί μέχρι που κατάφερε να βρεθεί 2ος για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν και τον πέρασε κάποια στιγμή ο Πέκο Μπανάια που τελικά εγκατέλειψε. Στο τέλος ο Βινιάλες ήταν πιο δυνατός τον πέρασε στην στροφή 9 και τελικά ο Γιατρός Βαλεντίνο Ρόσι πήρε μια πολύ σημαντική 3η θέση.

Να σημειώσουμε τις εγκαταλείψεις από μηχανικό πρόβλημα των Πέκο Μπανάια και Φράνκο Μορμπιντέλι και τις πτώσεις των Μπίντερ, Πετρούτσι, Μίλερ, Αλέις Εσπαργκαρό, Λεουκόνα και Ολιβέιρα. Ο Ολοβέιρα έπεσε στην πρώτη κιόλας στροφή!

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα:

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy