Ντε Μπρόινε – Μάντσεστερ Σίτι: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Ανρί στις ασίστ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κορύφωσε την φαντασμαγορική του σεζόν με μία ασίστ και 2 γκολ στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νόριτς (5-0), έφτασε τις 20 συνολικά και συγκατοικεί πλέον ως ρέκορντμαν της Premier League μαζί με τον Τιερί Ανρί!

Το φινάλε της φετινής σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι έμελλε να έχει το στόμφο και τη «λάμψη» που χαρακτήριζε όλη τη διάρκειά της για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος αριστοτέχνης των Πολιτών βιώνει την κορυφαία χρονιά της καριέρας του και από την έναρξή της θεωρείται σταθερά ο Νο1 δημιουργός στο Νησί, ίσως και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μετά το ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Νόριτς, όμως, κατέχει και τυπικά την πρωτιά και μάλιστα σε επίπεδο όλων των εποχών της Premier League.

 

Χάρη στην ασίστ που προσέφερε στον Στέρλινγκ, πέρα από τα δύο πανέμορφα γκολ για το τελικό 5-0 απέναντι στα Καναρίνια, ο Ντε Μπρόινεσκαρφάλωσε στις 20 (2ος με 13 ο Αλεξάντερ-Άρνολντ) και πλέον μοιράζεται το απόλυτο ρεκόρ της 27ετίας του θεσμού μαζί με τον Τιερί Ανρί, ο οποίος το είχε θέσει πρώτος με τη φανέλα της Άρσεναλ το μακρινό 2003.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy