Στον ΠΑΟΚ ο Μάριο Γκαλίνοβιτς!

Η πρώτη, από μια σειρά σημαντικών αλλαγών στον ΠΑΟΚ, είναι γεγονός! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, συμφώνησε με τους «ασπρόμαυρους» και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει και επίσημα χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Προ ημερών, η Σπάρτα Πράγας αποχαιρέτησε τον 43χρονο Κροάτη, ανοίγοντας στην ουσία το δρόμο της συνεργασίας του Γκαλίνοβιτς με τον ΠΑΟΚ.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Δικεφάλου για την στελέχωση του τεχνικού τιμ, αναλαμβάνοντας τα ηνία του προπονητή τερματοφυλάκων που μέχρι πρότινος κρατούσε ο Γιώργος Σκιαθίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o Γκαλίνοβιτς έδωσε και επίσημα τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και αναμένεται άμεσα να σηκώσει μανίκια.

Την επόμενη εβδομάδα ο Κροάτης θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη, αποτελώντας μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων».

Από τον ΠΑΟΚ έχουν κάνει σαφές πώς έπεται ένα «καυτό» καλοκαίρι σε όλα τα επίπεδα, με την άφιξη του Μάριο Γκαλίνοβιτς να αποτελεί την πρώτη σημαντική αλλαγή που σημειώνεται στις τάξεις του Δικεφάλου.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν και άλλες, με τον Κροάτη να ανοίγει τον χορό…

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy