Ανακοίνωση ΠΑΣΠ προς κηδεμόνες και ανήλικους ποδοσφαιριστές

O ΠΑΣΠ συστήνει προσοχή σε όλους πριν υπογράψουν οποιοδήποτε συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα ήθελε να καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες – αλλά και τους κηδεμόνες τους σε περίπτωση ανήλικων – να είναι πολύ προσεκτικοί όταν υπογράφουν τα Συμβόλαια τους και να κοιτάζουν λεπτομερώς όλους τους όρους.

Επίσης οι παίκτες πάντοτε πρέπει να κρατάνε πρωτότυπο του συμβολαίου τους με υπογραφές από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα  και με την Σφραγίδα του Σωματείου.

Διανύουμε περίοδο μετεγγραφών και ήδη έχουν υποπέσει στην αντίληψη μας αρκετά συμβόλαια με παρατυπίες και αντικανονικούς – παράνομους όρους. Μερικά παραδείγματα:

Συμβόλαιο ανηλίκου με διάρκεια 5 ετών από τη στιγμή που οι Κανονισμοί FIFA – ΚΟΠ δεν επιτρέπουν να υπερβαίνει τα 3 έτη ένα συμβόλαιο ανηλίκου.

Παραπλανητική αναφορά για συμφωνία με τον ΠΑ.Σ.Π. από τη στιγμή που ο Σύνδεσμος δεν συμφώνησε σε οτιδήποτε άλλο πέραν του Ενιαίου Συμβολαίου.

Αόριστη αναφορά ότι ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να παραμείνει ερασιτέχνης για να δικαιούται υποτροφία ενώ υποτροφίες δικαιούνται και οι επαγγελματίες.

Θυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές μέλη του ΠΑ.Σ.Π. ότι μπορούν να συμβουλευτούν δωρεάν τους νομικούς μας συμβούλους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy