Πήρε το βραβείο του κορυφαίου ο Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον κατέκτησε το πιο ιστορικό ατομικό βραβείο στο ποδόσφαιρο, αυτό του κορυφαίου παίκτη της σεζόν από την Ένωση Συντακτών, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους και παίρνοντας νίκη απέναντι στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, ο άνθρωπος που σήκωσε το πρώτο πρωτάθλημα της ομάδας έπειτα από 30 χρόνια, στην πρώτη φορά που οι «κόκκινοι» κατέκτησαν την κορυφή από καταβολής Premier League, αναδείχθηκε καλύτερος όλων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο «Χέντο», είχε ισχυρό ανταγωνισμό, όμως, αναδείχθηκε πρώτος στην ψηφοφορία, την τελική πεντάδα στην οποία συμπληρώνουν οι Ντε Μπρόινε, Ράσφορντ, Φαν Ντάικ και Μανέ.

Είναι ο άνθρωπος εκείνος που επικοινώνησε με τους αρχηγούς όλων των ομάδων του πρωταθλήματος και δημιούργησαν το κίνημα PlayersTogether για να προσφέρουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας κατά τη διάρκεια των δύσκολων μηνών της καραντίνας και της έξαρσης του κορονοϊού.

«Θέλω να πιστεύω πως όσοι με ψήφισαν αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έκανε όλη η ομάδα. Δεν θα σήμαινε τόσα πολλά για εμένα αυτή η ατομική διάκριση αν δεν υπήρχε όλη αυτή η συλλογική προσπάθεια. Ευχαριστώ για το βραβείο και το δέχομαι εκ μέρους των συμπαικτών μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα να πάρω τη διάκριση. Τα παιδιά αυτά με έκαναν καλύτερο ποδοσφαιριστή, καλύτερο αρχηγό και καλύτερο άνθρωπο» ανέφερε ο Τζόρνταν Χέντερσον.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy