Οδηγείται σε παραίτηση ο πρόεδρος της La Liga λόγω σκανδάλου

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, είναι στα πρόθυρα της παραίτησης λόγω του σκανδάλου στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται με την Φουενλμπράντα.

Σύμφωνα με το «Cadena Cope» ο Τέμπας σκέφτεται την παραίτηση για την υπόθεση της Φουενλαμπράντα. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της La Liga απο το 2013 κατηγορείται ότι ζήτησε το ποσό των 130.000 ευρώ από την Φουενλαμπράντα για νομικές υπηρεσίες του γραφείου του, την στιγμή που η ομάδα της Μαδρίτης αγωνίζονταν στην 3η κατηγορία και εκείνη την χρονιά ανέβηκε στην 2η κατηγορία.

Ο Τέμπας αρχικά υποστήριξε ότι δεν έχει συνεργαστεί με καμία ομάδα της La Liga και σε αυτή την περίπτωση η Φουενλαμπράντα όταν αγωνίζονταν το 2018 την 3η κατηγορία δεν ήταν ομάδα της La Liga, η οποία έχει την ευθύνη για την διεξαγωγή της Primera και της 2ης κατηγορίας.

Βέβαια αυτό δεν δείχνει να πείθει κανένα από τους ανθρώπους που τον κατηγορούν να επιρροή του προκειμένου να ανέβει στην 2η κατηγορία η Φουενλαμπράντα. Επίσης υπάρχει και το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο, ο γιος του μπήκε στην διοίκηση της Φουενλαμπράντα, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο με τα έξι κρούσματα του κορωνοϊού που είχε και οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όπου αρκετοί υποστηρίζουν ότι η ομάδα της Μαδρίτης γνώριζε για τις περιπτώσεις αλλά επίτηδες δεν τις δήλωσε για να κερδίσει… χρόνο στην προσπάθεια να προκριθεί στα πλέι οφ ανόδου. Κάτι που μπορεί να πετύχει αν κερδίσει την υποβιβασμένη πλέον Λα Κορούνια.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy