“Πολύ μεγάλη απώλεια για μας, τη Δευτέρα η κηδεία”

Για τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του σωματείου του Άρη, Τζον Παναγή, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αναπληρωτής πρόεδρος, Λύσανδρος Λυσάνδρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ξαφνικό θάνατο του κ. Παναγή: «Τα νέα μας έχουν συγκλονίσει όλους. Ήταν ένας φίλος, αδελφός. Η απώλειά του είναι σημαντική πολύ, περισσότερο για την οικογένεια και τα παιδιά του. Δεν είχαμε υπόψη μας να υπήρχε κάποιο θέμα, δεν μας είχε πει κάτι. Χθες ήμασταν μαζί του και σήμερα μάθαμε ότι πέθανε. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.

Είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για μας. Ήταν ένας γνήσιος Αρειανός. Αγαπούσε πολύ την ομάδα. Στόχος μας ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε, τον στόχο και το όνειρο του Γιάννου θα το κάνουμε πράξη. Η ομάδα θα ανέβει κατηγορία και θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα παίξουμε για τον πρόεδρο».

Για το πότε θα είναι η κηδεία: «Η κηδεία θα είναι στις 14:00 τη Δευτέρα. Εντός της ημέρας θα βγάλουμε ανακοίνωση. Προχωράμε κανονικά, αυτό θα ήθελε και ο Γιάννος, για να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του πρέπει να κερδίσουμε την άνοδο».

Για τον προγραμματισμό: «Οι κινήσεις έχουν ολοκληρωθεί. Το ρόστερ έχει κλείσει. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ο Γιάννος βοηθούσε πολύ και η απώλειά του μας φέρνει πολύ πίσω στον οικονομικό τομέα».

Για την αιτία του θανάτου του κ. Παναγή: «Εξ’ όσων πληροφορήθηκα είναι ανακοπή καρδιάς. Ήταν 53 ετών».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy