Αποφασίζει για τις αποχωρήσεις ο Πογιάτος

Την τελική απόφαση για εκείνους που δεν θα συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό θα πάρει το προσεχές διάστημα, ο Ντάνι Πογιάτος.

Μανίκια έχει σηκώσει ο Ντάνι Πογιάτος στον Παναθηναϊκό με το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ να αποτελεί προτεραιότητα για τον Ισπανό τεχνικό. Μπορεί λοιπόν ο Τσάβι Ρόκα να έχει άποψη για το ρόστερ, αλλά ο Πογιάτος θέλει να τσεκάρει όλους τους παίκτες στην προετοιμασία για να αποφασίσει ποιοι ταιριάζουν στο πλάνο του και ποιοι όχι.

Ακόμα και οι παίκτες που δεν υπολογίζονται θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και θα αξιολογηθούν στις προπονήσεις, αλλά και μέσω της επικοινωνίας με τον νέο προπονητή.

Εκτός λοιπόν από του Μολό και Φάουστο, όλοι οι υπόλοιποι είναι υπό αξιολόγηση, ακόμα και αν κάποιοι από αυτούς δεν ταιριάζουν με το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Πογιάτος.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την προετοιμασία αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό είναι η ομάδα να πάει για δύο βδομάδες στο Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθούν και κάποια φιλικά.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy