250 Απολλωνίστες στο φιλικό!

Με ανακοίνωση του ο επίσημος Απόλλωνας ενημερώνει για το πως αλλά και ποιοι δικαιούνται να παρευρεθούν στο Τσίρειο το Σάββατο(25/7) για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

 

Αναλυτικά: 

 

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι από σήμερα Πέμπτη (23/07), όσοι κάτοχοι «ALL IN ONE» επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΛ ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (25/07,19:00) στο Τσίρειο Στάδιο, θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους ΜΟΝΟ μέσω της επίσημης σελίδας διάθεσης εισιτήριων της ομάδας μας (ΕΔΩ).

 

Η ομάδας μας θα έχει στην διάθεση της μόνο 250 εισιτήρια, αριθμός ο οποίος προκύπτει μέσα από τα σχετικά διατάγματα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφορικά με τον Covid-19.

 

Εξασφαλισμένο εισιτήριο (δωρεάν) θα έχουν οι κάτοχοί ELITE, VIP και VIP YOUTH, μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (24/07,15:00). 
Οδηγίες Αγοράς

 

1. Κάντε log in/register στην ιστοσελίδα.
2. Επιλέξτε τον αγώνα.
3. Πατήστε στο “Αγόρασε την θέση σου”
4. Πληκτρολογήστε το barcode της κάρτας ALL IN ONE και την πολιτική σας ταυτότητα.
5. Στο καλάθι, καταχωρήστε τα υπόλοιπα σας στοιχεία (εάν είναι ελλιπής) πατώντας το μολυβάκι.
6. Προχωρήστε στην αγορά.

 

Ακολούθως θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν εισιτήριο οι κάτοχοι των κατηγοριών Blue (10 ευρώ) και Junior (δωρεάν) μέσω της επίσημης σελίδας διάθεσης εισιτήριων της ομάδας μας.

 

Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής αγοράς εισιτήριου, οι κάτοχοι «ALL IN ONE»  θα πρέπει να καταχωρούν το barcode της κάρτας τους, για να διεκπεραιώσουν επιτυχώς την διαδικασία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 25746805 ή στο 25351954.

 

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy