Διακόπτεται οριστικά το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του τσεχικού πρωταθλήματος το γεγονός πως ποδοσφαιριστής της Οπάβα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, οδηγεί σε οριστική διακοπή.
Ραγδαίες εξελίξεις στο πρωτάθλημα Τσεχίας το οποίο δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε διακόπτεται πρόωρα. Ποδοσφαιριστής της Οπάβα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα πρέπει να μπει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. Τα χρονικά περιθώρια είναι τόσο στενά με την αναβολή του πρωταθλήματος να αποτελεί πλέον μονόδρομο.
Μάλιστα, η Οπάβα απόψε (23/7) θα αντιμετώπισε την Σίγκμα Όλομουτς ενώ την Κυριακή ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί από την Τέπλιτσε.
Σύμφωνα με το πλάνο της ομοσπονδίας δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η Σλάβια Πράγας έχοντας διαφορά 9 βαθμών σε σχέση με την Βικτόρια Πλζεν.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη νέα σεζόν που θα εκκινήσει στις 22 Αυγούστου θα πάρουν μέρος 18 ομάδες αντί για 16 που μετέχουν μέχρι σήμερα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy