Πάει σε εκλογική συνέλευση το σωματείο

Η ΑΕΛ ενημέρωνει για τη γενική συνέλευση του σωματείου.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Saint George” που βρίσκεται πλησίον του γηπέδου μας “Νίκος Σολομωνίδης” την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις 19:00.

Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου θα γίνει παρουσίαση για έγκριση της Έκθεσης των Ελεγκτών για τις Οικονομικές Καταστάσεις του Σωματείου για το έτος 2019. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις των μελών και συζήτηση για τις Οικονομικές Καταστάσεις του Σωματείου όπως επίσης ανασκόπηση της χρονιάς από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια θα λάβει χώρα η διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Όσα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο μπορούν να στείλουν γραπτώς τις υποψηφιότητες τους στα γραφεία του Σωματείου στη διεύθυνση Γεωργίου Θυρώτου 1, 3012 Λεμεσός. Επίσης μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους τηλεφωνικός στα τηλέφωνα 99636487 ή 99620071″.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy