Ιατρικά έτοιμος ο Μάρκεθ για το γκραν πρι Ανδαλουσίας

Δύο ημέρες αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για την ανάταξη του κατάγματος στον δεξιό βραχίονα που υπέστη την περασμένη Κυριακή (19/7), ο Μαρκ Μάρκεθ έλαβε το «πράσινο φως» και -θεωρητικά τουλάχιστον- είναι σε θέση να αγωνιστεί στον δεύτερο φετινό αγώνα του MotoGP, το γκραν πρι Ανδαλουσίας, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (26/7), στην πίστα της Χερέθ. Όπως ανακοίνωσε η Honda, ο Ισπανός εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του τίτλου είναι ιατρικά έτοιμος και η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του ληφθεί πιθανότατα το Σάββατο.

Όπως εξήγησε ο μάνατζερ της ομάδας, Αλμπέρτο Πούιγκ, ο Μάρκεθ δεν θα μετάσχει στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής (24/7) και θα δοκιμάσει το Σάββατο (25/7). Αν ο ίδιος αισθανθεί καλά, θα μετάσχει στις κατατακτήριες δοκιμές της ίδιας ημέρας και εν συνεχεία στον αγώνα της Κυριακής (26/7).

Ο Μάρκεθ τραυματίστηκε μετά από πτώση στο γκραν πρι Ισπανίας, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (19/7) στην ίδια πίστα (Χερέθ), και χειρουργήθηκε δύο ημέρες αργότερα στη Βαρκελόνη. Η ταχύτατη ανάρρωσή του εξέπληξε και την ομάδα του, η οποία υπολόγιζε να τον έχει ξανά «ετοιμοπόλεμο» στον επόμενο αγώνα, που θα γίνει στις 9/8 στο Μπρνο της Τσεχίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy