Κρατούμενος έβαλε φωτιά σε κρατητήρια της Πάφου – Μαύροι καπνοί και απομάκρυνση των κρατουμένων

Σε κινητοποίηση τέθηκαν αστυνομία και πυροσβεστική υπηρεσία στην Πάφο λίγο πριν το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη (22/7) σε κρατητήρια της πόλης μετά από φωτιά που ξέσπασε κακόβουλα από κρατούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 31χρονος Ιρανός που κρατείτο στα κρατητήρια της Πάφου αφού συνελήφθη για παράνομη παραμονή του στην Κύπρο, έβαλε σήμερα φωτιά στο κρεβάτι του, στο κελί όπου κρατείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο λόγος που εκνεύρισε τον 31χρονο και άναψε φωτιά στο στρώμα του, ήταν όταν ενημερώθηκε από μέλη των αρχών ότι θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να απελαθεί.

Τα κρατητήρια γέμισαν από μαύρους καπνούς, με αποτέλεσμα όλοι οι κρατούμενοι να απομακρυνθούν από το σημείο, στο οποίο έσπευσε και Πυροσβεστική.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ ο 31χρονος Ιρανός μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για να τύχει εξέτασης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy