Άρχισε η ανασύνταξη του ρόστερ στον ΠΑΟΚ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ, δια του νέου τεχνικού διευθυντή του, Ολαφ Ρέμπε, είναι αναγκασμένος να προχωρήσει στην ανασύνταξη του ρόστερ του, καθώς στις 30 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν και πάλι το «παρών» στο προπονητήριο της Νέας Μεσημβρίας για την καινούρια σεζόν. Τα βασικά και ακανθώδη ζητήματα σε πρώτο χρόνο έχουν να κάνουν με τα νέα συμβόλαια και οι δύο “μετέωροι” αυτής της κατηγορίας, είναι οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, των οποίων τα συμβόλαια έληξαν.

Μάλιστα, το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα ανανέωση των συμβολαίων και οι δύο παίκτες είναι ελεύθεροι να μετακινηθούν όπου επιθυμούν, σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ, είτε δεν πρόκειται να καταθέσει προτάσεις για την παραμονή τους, είτε οι προτάσεις αυτές θα είναι αρκετά χαμηλότερες από τις προσδοκίες των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Και οι δύο βρίσκονται σε μίνι διακοπές, με τον Χοσέ Μαουρίσιο να προκαλεί το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ, δεδομένου πως αποτελεί μια οικονομική επιλογή για την γαλλική ομάδα, αφού είναι ελεύθερος και μπορεί να μετακινηθεί χωρίς έγκριση κανενός.

Για τον Βιεϊρίνια ακόμα δεν έγινε γνωστό το σκηνικό της ανανέωσής του, αν και πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως η πρόταση της ομάδας είναι αρκετά χαμηλότερη από το ύψος των αμοιβών του παίκτη τα τελευταία χρόνια. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν το “σφύριγμα της έναρξης” της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά και ενόψει μιας κινητικότητας που θα δείξει η ΠΑΕ για την κάλυψη μεταγραφικών αναγκών που είναι επιβεβλημένο να γίνουν, αφού οι απουσίες από την αρχή της προετοιμασίας θα είναι και πάλι δεδομένες, με τους Μίσιτς και Ντάγκλας Αουγκούστο να μην ξεκινούν σύντομα.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy