Ο πρώην συμπάικτης του Νταμπό που μισούν οι Απολλωνίστες!

Λίγοι γνωρίζουν ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Μπεγκαλί Νταμπό όταν αγωνιζόταν στην Καμπάλα, την περίοδο 2016-17 και 2017-18 υπήρξε συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί persona non grata για τους Απολλωνίστες.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον νυν ποδοσφαιριστή της Ζίρα, Γιαβίντ Χουσεΐνοφ, ο οποίος στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα Απόλλων-Καμπάλα προέβηκε σε άσεμνη χειρονομία σε βάρος των ποδοσφαιριστών και οπαδών του Απόλλωνα, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα στο Μπακού ζώστηκε την τουρκική σημαία και πανηγύριζε σαν…Τούρκος!

Σημειώνεται ότι ο Χουσεΐνοφ την 1η Ιουνίου 2016, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για συνέργεια ως ηθικός αυτουργός στην δολοφονία του δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίεφ. Aποφυλακίστηκε όμως και επανήλθε στις 25 Οκτωβρίου 2016 στους αγωνιστικούς χώρους υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς με την ομάδα της Καμπάλα.

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy