Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας ΑΕΛ 2020-21

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από την Πέμπτη (23/07).

Αυτή η χρονιά είναι ξεχωριστή για την ομάδα μας. Φέτος η Αθλητική Ένωση Λεμεσού κλείνει τα 90 χρόνια ζωής, ύπαρξης και ιστορίας. Για το λόγο αυτό οι κάρτες των εισιτήριων διαρκείας μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για αυτή την ιδιαίτερα σημαντική επέτειο.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για αυτή την σεζόν είναι ιδιαίτερα χαμηλές λόγω και της απώλειας παιχνιδιών κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο αλλά και κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία του Κορονοϊού.

Επίσης, λόγω των πολύ χαμηλών τιμών έχουμε επιλέξει την μείωση των κατηγοριών.

Καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια αυτή.

Ενημερώνουμε ότι λόγω του πρωτόκολλου της ΚΟΠ για την ταξινόμηση των θεατών θα ισχύουν τα πιο κάτω:

 • Δεν θα ισχύει η αρίθμηση των θέσεων στον περιφραγμένο χώρο που αφορά την κατηγορία LION για την ποδοσφαιρική χρονιά 20-21. Οι θέσεις θα δοθούν με βάση το σχεδιάγραμμα από την ΚΟΠ. Κατά την επόμενη χρονιά (2021-2022) και εφόσον καταργηθεί η εφαρμογή του πρωτοκόλλου, οι κάτοχοι των θέσεων της κατηγορίας LION, θα μπορούν να ανακτήσουν τις θέσεις τους όπως αυτές ίσχυαν το 2019-20.
 • Οι θέσεις θα δίδονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας αγοράς.
 • Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΟΑ για την έκδοση Εισιτηρίου Διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Α) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ V.I.P

900

 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α’ & Β’ Φάση Πρωταθλήματος
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Τελικού)
 • Δωρεάν εισιτήριο στους εκτός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος & Κυπέλλου
 • Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο στην Ανατολική Κερκίδα
 • Δωρεάν Σνακ και ποτό στην αίθουσα επισήμων της Ανατολικής Κερκίδας
 • Συλλεκτικά Δώρα

Β) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ LION                           

€190€

 • Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες Α’ & Β’ φάσης του πρωταθλήματος
 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Ημιτελικού-Τελικού)
 • Αριθμημένη θέση στο κέντρο της Ανατολικής Κερκίδας (οι θέσεις θα δίδονται με αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω του πρωτοκόλλου)
 • Δωρεάν Χώρος στάθμευσης σε περιφραγμένο χώρο
 • Συλλεκτικά Δώρα

Γ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ YELLOW                             

90

 • Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Α’ και Β’ Φάση Πρωταθλήματος.
 • Συλλεκτικό Δώρο

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ

 • Μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος διάθεσης εισιτήριων διαρκείας από την επίσημη ιστοσελίδας μας (ael-fc.com).
 • Στην Μπουτίκ της ομάδας μας (Γεωργίου Θυρώτου 1)
 • Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται: Με μετρητά, ηλεκτρονικά και με Επιταγή

Ώρες λειτουργίας Μπουτίκ:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 15:00 – 18:00

Τετάρτη & Σάββατο 09:00 -13:00

Τηλέφωνα εξυπηρέτησης: 99 68 1930, 25 33 1930 (Δευ-Παρ. 09:00-13:00 & 14:30 – 17:00)

 • Παράδοση χωρίς χρέωση με την υπηρεσία του χορηγού μας WALLABIES COURIERS με αντικαταβολή.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-20

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα Εισιτήρια Διαρκείας της AEΛ για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021:

Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας της  AΕΛ , αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.

Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο Γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της ΑΕΛ, για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κύπρου , και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2019 – 2020.

Απώλεια Εισιτηρίου Διαρκείας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΑΕΛ , στο τηλέφωνο 99383800.

Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου Διαρκείας: Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που αναγράφεται στο Εισιτήριο Διαρκείας, η ΑΕΛ θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου, που το κατέχει, στο Γήπεδο.

Επιστροφή Εισιτηρίου Διαρκείας: Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή του Εισιτηρίου, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.

Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.

Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγή του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.

Επιβολή τιμωρίας στην ΑΕΛ ή αλλαγή έδρας της ΑΕΛ: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ΑΕΛ ,  ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΑΕΛ ή για οποιονδήποτε λόγο, το Εισιτήριο Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της, και θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας.

Ευθύνη της ΑΕΛ: Η ΑΕΛ δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του Αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.

Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την  ΑΕΛ , τους αθλητές της, η ΑΕΛ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους Αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.

Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της ΑΕΛ  για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η ΑΕΛ. διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy