Στην Ομόνοια συνεχίζει ο Μαρνέρος!

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Μαρνέρος ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ΑΕΛ. Ο 17χρονος (1/9/2003) κεντρικός μέσος δεν τα βρήκε με την ΑΕΛ στις συζητήσεις που είχαν και αποφάσισε να πάει στην Ομόνοια.

Η μεταγραφή αυτή για την Ομόνοια, αφορά καθαρά στην ενίσχυση της ομάδας Νέων(U19). Ο Μαρνέρος θα είναι υπό συνεχή παρακολούθηση όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας από το τεχνικό επιτελείο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και ήταν μέλος των μικρότερων εθνικών ομάδων της χώρας μας.

Η ομάδα της ΑΕΛ, δικαιούται έσοδα ανατροφής και ανάπτυξης (τροφεία) για την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή που είναι στις 85 χιλιάδες ευρώ και ίσως προκύψει και κάποια ρύθμιση με τον Ζοέλ Περέιρα για τον οποίο σημερινές(20/7) πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρει τους “γαλαζοκίτρινους”

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Μαρνέρο τον ήθελε και έδειξαν κι άλλες ομάδες ενδιαφέρον αλλά τα χρήματα που ζητά η ΑΕΛ ήταν απαγορευτικά για αυτούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy