Ενημέρωση για το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημερώνει για το φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης(22/7) κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα της ομάδας μας την Τετάρτη 22/7 και ώρα 19:00 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού ανέρχονται στα 10 ευρώ.

Στο στάδιο θα μπορούν να εισέλθουν μόνο 500 φίλοι του σωματείου μας.

Όσοι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παρευρεθούν στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης θα πρέπει να προκρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 ή στο e-mail info@neasalamina.com από σήμερα Δευτέρα από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00.αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου.

Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Στο στάδιο θα λειτουργήσει μόνο η κεντρική εξέδρα για τους φίλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και θα χρησιμοποιηθούν οι εισόδοι 1-2-3.

Στους φιλικούς αγώνες ισχύει η κάρτα οπαδού.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε από το Red Shop πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία.

Στηρίζουμε την ομάδα μας σε κάθε αγώνα με την παρουσία μας!

ΣΑΛΑΜΙΝΑ είμαστε ΟΛΟΙ εμείς!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy