“Θα πωληθούν αρκετά εισιτήρια διαρκείας…”

Ο Διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το πρωτόκολλο που εκδόθηκε για το ποδόσφαιρο.

Τι ανέφερε:

 

Με τα άλλα γήπεδα και τα όσα γνωρίζετε υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν προβλήματα;  «Ίσως να πρέπει να γίνουν κάποια έργα σε κάθε γήπεδα. Στο πρωτόκολλο υπάρχουν υπαλλακτικές λύσεις για γήπεδα που δεν έχουν συγκεκριμένα πράγματα. Υπάρχουν πρόνοιες που θα βοηθήσουν».

Με τα διαρκείας τι θα γίνει; Μιλήσατε με τις ομάδες ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια; «Μιλήσαμε πριν βγει το πρωτόκολλο. Αντιλήφθηκα ότι η πρόθεση ήταν να βγουν κανονικά εισιτήρια διαρκείας και σε κάθε φάση που αλλάζει να έβγαιναν περισσότερα. Έχω μάλιστα την πεποίθηση ότι θα πωληθούν αρκετά εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε και μια διευκρίνιση και για τα παιδιά τα οποία δεν έχουν κάρτα φιλάθλου».

Για την απόσταση των φιλάθλων στις κερκίδες, πως θα γίνει αυτό: «Ο διαχωρισμός θα γίνεται με το εισιτήριο και όχι στο γήπεδο. Θα είναι μπλοκαρισμένες οι θέσεις για τις οποίες δεν θα βγουν εισιτήρια και ο κάθε ένας θα κάθεται στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy