Στο κελί ο 29χρονος «εγκέφαλος» της σπείρας ναρκωτικών στη Λεμεσό

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί ο 29χρονος που συνελήφθη σε σχέση με τη λειτουργία εργαστηρίου παρασκευής ναρκωτικών ουσιών και την εξαφάνιση του Ahmed Zaidan, 31 ετών, από τη Συρία. Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε και η 30χρονη φίλη του.

Ο 29χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και τέθηκε υπό κράτηση και για τις δύο υποθέσεις. Ο ύποπτος θεωρείται από την Αστυνομία ως ο «εγκέφαλος» της σπείρας, η οποία μεταξύ άλλων δημιούργησε το εργαστήρι παρασκευής ναρκωτικών ουσιών στη Λεμεσό. Θεωρείται επίσης πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση εξαφάνισης του 31 ετών Σύρου, ο οποίος εκτιμάται ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο 29χρονος συνελήφθη χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ. Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν την πορεία αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 29χρονος σε περιοχή της Παρεκκλησιάς.

Όπως διαπιστώθηκε, εκτός του 29χρονου, στο όχημα βρισκόταν συνοδηγός και μια γυναίκα η οποία επίσης συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.  Όπως διαπιστώθηκε, η 30χρονη είχε γνωρίσει τον ύποπτο τους τελευταίους δύο μήνες.  Η γυναίκα οδηγήθηκε και αυτή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού όπου σε διαφορετική διαδικασία, τέθηκε υπό διήμερη κράτηση ως ύποπτη για αδικήματα που αφορούν την παροχή ασύλου και βοήθειας σε καταζητούμενο πρόσωπο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy