Με πεντακόσιους φίλους της η Ανόρθωση κόντρα στον Απόλλωνα!

Ανυπομονούν να δουν την ομάδα τους μετά από ένα τετράμηνο οι φίλοι της Ανόρθωσης και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εξαντληθεί τα 500 εισιτήρια που έχουν στη διάθεση τους για το αποψινό(18/7) φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα.

Η προπώληση έγινε διαδικτυακά όπως προβλέπεται στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ, αφού το προσωπικό της Ανόρθωσης παρά τα πολύ στενά χρονικά περιθώρια λειτούργησε άψογα έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια απόψε από πλευράς οργάνωσης για να μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο το Στάδιο.

Το σημερινό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι το πρώτο που θα γίνει με τα νέα δεδομένα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστεί ο κόσμος,.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως ανακοίνωσε η Ανόρθωση, η ταξιθέτηση θα γίνει βάσει του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ. Όσοι παρευρεθούν στο γήπεδο πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις γενικές οδηγίες και κανόνες σύμφωνα και με το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy