“Κατά 95% συμπληρωμένες οι ανανεώσεις, εκκρεμότητες ο Γκαστανάγια και ο Νίλς”

Η εκπρόσωπος της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Θα δούμε μέσα από το φιλικό, για πρώτη φορά την ομάδα μας. Θα είναι προπονητικού χαρακτήρα δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Ο Έουλερ καθυστέρησε λόγω και του μακρινού ταξιδιού και του αυτοπεριορισμού του. Αυτό που προέχει είναι να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές αφού θα είναι η πρώτη φορά που θ’ αγωνιστούν μετά από αρκετό καιρό.

Για το θέμα εισιτηρίων μετά την απόφαση για το πρωτόκολλο ποδοσφαίρου;
«Δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση για τα εισιτήρια, όμως, θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας, ώστε οι οπαδοί μας να στηρίξουν την ομάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσουμε τις επόμενες μέρες».

Για τα θέματα μεταγραφών;
«
Με τις επεκτάσεις και τις ανανεώσεις στα συμβόλαια συνεργασίας και με τον Μηνά Αντωνίου έχουμε συμπληρώσει το 95%. Οι εκκρεμότητές είναι αυτές των Γιον Καστανιάγα και  Νιλς Τεσέϊρα. Πρόθεση μας είναι δύο προσθήκες, δεν θα βιαστούμε αυτές θα γίνουν όταν κρίνει και ο προπονητής, ώστε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ΑΕΛ. Για τις θέσεις, αυτό θα το κρίνει ο προπονητής αφού υπάρχει ενδεχόμενο ν’ αλλάξει κάτι σε περίπτωση πιθανής αποχώρησης».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Κροάτη διεθνή, Μάτκο Μπάμπιτς;
«Δεν μπορώ να σχολιάσω περιπτώσεις ονομάτων που κυκλοφορούν. Έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές γίνονται επαφές και συζητήσεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy