Συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Βούρος!

Σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα trifilara.gr που ασχολείται με θέματα του Παναθηναϊκού, φαίνεται να προκύπτει προφορική συμφωνία μεταξύ του Πραξιτέλη Βούρου και των πρασίνων. Τονίζεται επίσης πως με 150 χιλιάδες ευρώ ανοίγει ο δρόμος για την Αθήνα. Αν όχι αυτό τότε ίσως γίνει προσέγγιση για δανεισμό . Η κίνηση όμως θα γίνει.
Αναλυτικά:
Όπου υπάρχει καπνός βέβαια υπάρχει και φωτιά. Και η φωτιά όπως είχαμε γράψει άναψε εδώ και αρκετό καιρό, όταν κάποιοι το ανέφεραν απλά φιλολογικά. Όταν ο Ισπανός (Τσάβι Ρόκα) μελετούσε εναλλακτικές για την άμυνα . Ο Γιώργος Δώνης, είναι η αλήθεια, δεν ήταν και υπέρμαχος αυτής της ιδέας, όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Κάτι η διάθεση του Πογιάτος να παίξει (και) με τρεις αμυντικούς , εκτός από 4-3-3. Ο Πούγγουρας που αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα με την επέμβαση που έκανε για να ξεμπερδεύει μια ώρα αρχύτερα και η έλλειψη δυο τουλάχιστον μπακ δεξιά, δημιούργησαν δεύτερες σκέψεις.
Η Κύπρος έχει βουίξει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και δευτερεύοντος του ΟΦΗ και βγήκαν σχετικά δημοσιεύματα. Γιατί; Μα γιατί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ έστειλε με δημόσια τοποθέτηση του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και προς τον παίκτη και τους μνηστήρες. “Ελάτε να τελειώνουμε από την άλλη εβδομάδα για να ξέρουμε αν μείνει στο ρόστερ η όχι”, ήταν σε ελεύθερη μετάφραση η τοποθέτηση του. Πως θα τελειώσουν; Με 150 χιλιάδες ευρώ που ανοίγουν το δρόμο για την Αθήνα. Αν όχι αυτό τότε ίσως γίνει προσέγγιση για δανεισμό . Η κίνηση όμως θα γίνει.
Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί και αποκαλύπτει το Trifilara.gr είναι ότι όχι μόνο είναι ζεστός ο παίκτης αλλά υπάρχει και προφορική συμφωνία μαζί του και ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα . Θα ενεργοποιηθεί όμως (αφού δεν είναι ελεύθερος) εφόσον τελικά τα βρει το τριφύλλι με τον ΑΠΟΕΛ και εφόσον πληρώσουν. Εκεί κρίνονται όλα όπως σωστά γράφτηκε . Οι πράσινοι έχουν την μπάλα στο γήπεδο τους , εφόσον θέλησε να πάει μέχρι τέλους ο Ρόκα το θέμα. Γιατί αν γράψουμε όλους τους παίκτες που έχει μιλήσει ο Καταλανός για να είναι “σταντ μπάι” θα χρειαστούμε μια λίστα.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θέλει εδώ και καιρό για δικούς του λόγους να έρθει Αθήνα και ο Παναθηναϊκός τον συγκινεί σαν προοπτική. Τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Το ζήτημα είναι αν όπως διαμορφώνεται το ρόστερ χωράει και αν ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει τα χρήματα που αξιώνει το ΑΠΟΕΛ, γιατί με τον παίκτη δεν θα υπάρξει θέμα. Και η κυπριακή ομάδα δεν φαίνεται να έχει αντίρρηση, αφού θα καμφθεί με ένα ποσό της τάξης των 100-150 χιλιάδες Ευρώ.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει σήριαλ . Ο τεχνικός δ/ντης των “πράσινων” δούλευε αθόρυβα πολλές περιπτώσεις τύπου Ξαβιέ με το τυπικό πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την έλευση του Πογιάτος τη Δευτέρα για να τα πούν διά ζώσης, θα αποφασίσει και τις τελικές κινήσεις στη σκακιέρα των μεταγραφών. Το μόνο που θα απομένει είναι να ενημερώσει τη διοίκηση για να πληρώσει και να πάρει την έγκριση Αλαφούζου στο οικονομικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy