ΠΡΟΣΟΧΗ… Να μην χαθεί το “ευ αγωνίζεσθαι” στα φιλικά παιχνίδια!

Ναι μεν ο κόσμος διψά για ποδόσφαιρο και οι ομάδες ψάχνουν την καλύτερη προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές τους μετά την απραξία λόγω κορωνοιού αλλά κύριοι παράγοντες και προπονητές των ομάδων χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε να μην χαθεί το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Και εξηγούμαστε, καλά είναι τα φιλικά παιχνίδια αλλά να μην χάνεται ο σεβασμός προς τον αντίπαλο και τα ιδεώδη του αθλητισμού. Δεν είναι σωστό κατά την προσωπική μας άποψη μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη από την άλλη να τη διασύρει. Δημιουργούνται προβλήματα και πικρίες.

Ήδη κάποιοι νιώθουν πικραμένοι από αποτέλεσμα χθεσινού(17/7) φιλικού από τη στιγμή μάλιστα που δέχθηκαν να αγωνιστούν με μόνο τρεις μέρες προετοιμασίας και τους ποδοσφαιριστές τους να είναι ακόμα με βαρετά πόδια. Χωρίς να κατηγορούμε κάποιους το γράφουμε απλά προς γνώση και για να μην συμβεί στα επόμενα παιχνίδια. Σεβασμός στον αντίπαλο είναι αυτό που κάνει μια ομάδα μεγάλη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy