Ο Κριστιάνο “φρενάρει” την έλευση Ποτσετίνο

Εμπόδιο στα σχέδια της Γιουβέντους να κυνηγήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ δεν εκτιμά το ίδιο τον Αργεντίνο coach και ενδέχεται να αποχωρήσει αν εκείνος προσληφθεί.

Η οργάνωση της νέας σεζόν περιλαμβάνει κρίσιμα κεφάλαια για τη Γιουβέντους, με πρώτο και πιο σημαντικό αυτό του προπονητή.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ως συνέπεια της ράθυμης εκδοχής της Κυρίας που παρουσίασε φέτος, δύσκολα θα συνεχίσει και ήδη οι ιθύνοντες του κλαμπ έχουν στραφεί στον… συνονόματο Ποτσετίνο, για την αντικατάστασή του.

Ωστόσο, μέσα σε όλα τα ανοιχτά «μέτωπα», ενδέχεται να προκύψει ακόμη ένα και μάλιστα τεράστιο με τίτλο «Κριστιάνο Ρονάλντο».

Ο Πορτογάλος σταρ των Μπιανκονέρι μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά ο πιθανός ερχομός του Ποτσετίνο στην ομάδα μπορεί να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου μια ώρα αρχύτερα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο CR7 δεν εκτιμά το ίδιο τον πρώην προπονητή της Τότεναμ και δείχνει αντίθετος να συνεργαστεί μαζί του στους Τορινέζους, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η έλευση του ενός μπορεί να αποτελέσει την αποχώρηση του άλλου από τον σύλλογο.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy