Παρουσίασε εμφανίσεις και εισιτήρια διαρκείας(pics)

Σε εκδήλωση που έγινε στον χώρο της Χωρεπισκοπής Αμαθούντος στον Άγιο Τύχωνα, η διοίκηση της ομάδας της Αμαθούς παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021.

Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ηρακλέους που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στη δύσκολη προσπάθεια της νέας χρονιάς, ο προπονητής Στέλιος Τράττος που οριεθέτησε τους στόχους της ομάδας και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό, ο Λάζαρος Ηροδότου υπεύθυνος ιατρικού επιτελείου που αναφέρθηκε στα επαγγελματικά βήματα που γίνονται στην ομάδα με ομάδα φυσιοθεραπευτών, διατροφολόγων, ψυχολόγων που θα βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της.

Παρόντες επίσης και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Πάμπος Χαραλάμπους που αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας, θα υπάρχουν δύο ένα το 20 ευρώ για μαθητές, παιδιά, στρατιώτες, φοιτητές και συνταξιούχους και το κανονικό των 50 ευρώ.

Για το μεγάλο στόχο της ανόδου μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Καννέτης που υποσχέθηκε ότι από πλευράς των ποδοσφαιριστών θα δώσουν τα πάντα για να έρθει η άνοδος, ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα για το οποίο όμως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy