«Κλωτσάει» η Μπάγερν για Αλκάνταρα, επιμένει η Λίβερπουλ

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην premier league, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου και θέλει να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Sport Bild» ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού μέσου, αλλά υπάρχει πρόβλημα με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς ζητά 40 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ η πρωταθλήτρια Αγγλίας προσφέρει 27 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η αγγλική ομάδα αναμένεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Ο Τιάγκο αποσύρθηκε από τις συζητήσεις με την ομάδα της Βαυαρίας για την ανανέωση του συμβολαίου του και ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Ο Τιάγκο, τη φετινή σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπάγερν, έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ έχει μοιράσει δύο ασίστ. Το συμβόλαιο του Τιάγκο (γιος του Βραζιλιάνου Μαζίνιο, παγκόσμιου πρωταθλητή το 1994) λήγει τον Ιούνιο του 2021. Φτάνοντας από την Μπαρτσελόνα το 2013 για 25 εκατ. ευρώ, ο Τιάγκο κατάκτησε με τους Βαυαρούς έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Γερμανίας, παίζοντας 227 παιχνίδια και σημειώνοντας 31 γκολ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy