“Η απάντηση για το ποστάρισμα με το loading και το νούμερο 23 θα έρθει λίγο πριν το μεσημέρι”

Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Συνεχίζεται η προετοιμασία και ετοιμάζεστε για το πρώτο φιλικό με τη Δόξα το Σάββατο: «Έχει μεγάλη σημασία, ότι θα κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι έστω και σε ανεπίσημο αγώνα είναι σημαντικό γεγονός. Δεν λέω ότι έχει σημασία αυτό το προπονητικό παιχνίδια γιατί αυτά είναι φιλικά που έχουν να κ;aνουν με τον προπονητή, να δοκιμάσει πράγματα, να δει παίκτες σε συνθήκες αγώνα και γενικά με άλλες προτεραιότητες., Ψυχολογικά παίζει τον ρόλο του ότι αρχίζουμε ξανά να αγωνιζόμαστε. Θα είναι μια μακρά διαδικασία η διαδικασία αυτή. Για πρώτη φορά θα έχουμε και έξι φιλικά στην Κύπρο, θα είναι μια διαφορετική προετοιμασία. Δεν θυμάμαι να παίξαμε ξανά με άλλους διεκδικητές του τίτλου τουλάχιστον τα τελευταία δέκα χρόνια».

Θα είναι κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό; «Με βάση τα διατάγματα είναι 60 άτομα συμπεριλαμβανομένου και των ποδοσφαιριστών άρα δεν μπορούμε να κάνουν με και πολλά. Θα γίνει και στον Αρχάγγελο που δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο. Η όποια απόφαση πλέον θα σηματοδοτήσει και άλλες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν και τα περιμένουμε. Τουλάχιστον σε αυτό το φιλικό θα πρέπει να περιοριστούμε στα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας. Ξέρω ότι και ο κόσμος θα ήθελε να παρακολουθήσει το φιλικό αυτό. Εμείς σαν γραφείο τύπου θα προσπαθήσουμε να έχουμε όσο πιο άμεσα τουλάχιστον τα στιγμιότυπα για να ικανοποιήσουμε κάπως τον κόσμο. Τέσσερα φιλικά του ΑΠΟΕΛ θα μεταδοθούν ζωντανά από την Cablenet και θα αρχίσει και ο κόσμος να βλέπει την ομάδα»

Για το ποστάρισμα με το Loading και το νούμερο «23»: «Άκουσα πολλά μετά το χθεσινό ποστάρισμα. Ο κάθε ένας το συσχετίζει όπως θέλει αλλά η απάντηση θα έρθει λίγο πριν το μεσημέρι».

Είναι για τον Ουζόχο το ποστάρισμα; «Οι θέσεις οι οποίες ήταν οι πιο σημαντικές στο ότι δεν είχαμε κανέναν με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ποδοσφαιριστή για να τις συμπληρώσει μετά και από την φυγή του Χαλένιους ήταν η θέση του τερματοφύλακα και η θέση του επιθετικού. Για την θέση του τερματοφύλακα έγινα τρεις κινήσεις. Πέραν από τους Σίλβα και Τσιλιγγίρη ήρθε στον Αρχάγγελο και ένας νεαρός 16.5 χρόνων που έχει όλα τα προσόντα με προοπτική. Είναι ο Χάρης Χατζηγαβριήλ από τον Ολυμπιακό, ένα παιδί με μεγάλη προοπτική. Από κει και πέρα σε αυτό που δίνουν με βαρύτητα είναι στην εξεύρεση επιθετικού. Υπάρχουν δύο επιθετικοί στο ρόστερ ο Κατσαντώνης που επέστρεψε από την Αγία Νάπα και ο Νικόλας Κούτσακος που είναι 16.5 χρόνων που ανέβηκε από την U17 της ομάδας μας. Μέσα στις επόμενες 10 μέρες είναι κρίσιμο χρονικά σημείο για να συμπληρωθούν κάποιες θέσεις για να ενσωματωθούν και οι ποδοσφαιριστές στην φιλοσοφία του προπονητή».

Το όνομα που κυκλοφορεί είναι αυτό του Ισραηλινού Μπεν Σαχάρ: «Με όλο τον σεβασμό, αυτή την στιγμή τυχαίνει να με ρωτάτε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Αν έβγαινα πριν δύο μέρες θα με ρωτούσατε για τον Βόσνιο. Ακόμα και αν προτείνονται ότι και αν λέμε αν δεν υπογράψει τότε δεν θα τον θυμάται κανείς. Παρέλασαν πολλά ονόματα για την επίθεση. Δεν μου αρέσει να βγαίνω και να λέω κάποια πράγματα και να είναι λόγια του αέρα. Κατατέθηκαν προτάσεις και περιμένουμε απαντήσεις».

Για τον Ζαχίντ: «Ο Ζαχίντ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Δευτέρα. Ζήτησε για λόγους υγείας (είχε ίωση) περισσότερη άδεια και καθυστέρησε η κάθοδος του. Έρχεται Κυριακή και Δευτέρα θα είναι στην προπόνηση».

Για τον Βούρο: Είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, του είπαν ότι στο θέμα της μεταγραφικής διαδικασίας θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Του είπαμε ότι πρέπει να είναι το τελευταίο γιατί πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει. Του είπαμε και τι χρειάζεται για να δώσει την συγκατάθεση του το ΑΠΟΕΛ για οποιαδήποτε μετακίνηση».

Για τον Σάβιτς: «Είναι σε αυτοπεριορισμό, είναι συμπτωματικός. Όταν ολοκληρωθούν οι 14 μέρες από τις 9 Ιουλίου που διαγνώστηκε, θα γίνουν δύο τεστ σε διάστημα 24 ωρών και αναλόγως θα προχωρήσουμε. Εξακολουθεί να υφίσταται το θέμα ανεύρεσης άλλης ομάδας αλλά προτεραιότητα έχει η υγεία του».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με την Parimatch: «Ο πρόεδρος έκανε ένα ταξίδι στην έδρα της εταιρείας, μίλησε με τους ανθρώπους και υπάρχει θετική ένδειξη ότι θα επεκτείνουμε την συνεργασία μας για ακόμα ένα χρόνο. Είναι ο κύριος συνεργάτης στην εμφάνιση, επεκτείνουμε κάθε χρόνο, αυτή είναι η πολιτική τους και το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και τώρα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy