ΟΦΗ ή Παναθηναϊκό ο Βούρος

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ελλαδίτης αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλης Βούρος θα δοθεί δανεικός ή στον ΟΦΗ ή στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να επιστρέψει ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο Ελληνας αμυντικός επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, εξέφρασε την πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια καριέρας στο κυπριακό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, ενδιαφέρον για τον 25χρονο αμυντικό εξέφρασαν οι Παναθηναϊκός και ΟΦΗ. Το συμβόλαιο που διατηρεί με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει σε δύο χρόνια, οπότε η συζήτηση που γίνεται είναι να δοθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, δήλωσε σήμερα για τον Ελληνα μπακ: «Είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες που ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε αυτές τις δύο ομάδες, του είπαν ότι στο θέμα της μεταγραφικής διαδικασίας θα μπουν την επόμενη εβδομάδα. Του είπαμε και τι χρειάζεται για να δώσει την συγκατάθεση του το ΑΠΟΕΛ για οποιαδήποτε μετακίνηση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy