Η Άρσεναλ ετοιμάζει διπλό “μπαμ” με Κουτίνιο και Γουίλιαν

Κοντά σε διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Φιλίπε Κουτίνιο και Γουίλιαν φέρεται να βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Η ενδεχόμενη αποτυχία της Άρσεναλ να βγει στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν θα την υποχρεώσει να προχωρήσει πρώτα σε πωλήσεις και μετά σε μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ήδη στον σχεδιασμό δύο ελκυστικές περιπτώσεις, που δεν απαιτούν ιδιαίτερα έξοδα και μάλιστα φαίνεται πως εξελίσσονται θετικά.

Ο λόγος για τους Φιλίπε Κουτίνιο και Γουίλιαν, για τους οποίους κινείται παράλληλα η Άρσεναλ και φέρεται να είναι κοντά στην απόκτησή τους από Μπαρτσελόνα και Τσέλσι αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη «Mirror», το μυστικό έγκειται στον κοινό μεγαλοατζέντη των δύο παικτών, Κία Ζουραμπχιάν, ο οποίος θέλει να στείλει «πακέτο» τους πελάτες του στους Κανονιέρηδες και το κλαμπ από τη μεριά του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για να τους εντάξει στο δυναμικό του.

Οι δύο Βραζιλιάνοι είναι δεδομένο πως δεν θα κοστίσουν ως προς τη μεταγραφή αυτή καθ’ αυτή, καθώς ο Κουτίνιο θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Μπλαουγκράνα, ενώ ο Γουίλιαν θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της Premier League.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy