Αυτοί οι κατασκηνωτικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί λόγω COVID-19

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σε ανακοίνωσή του, πληροφορεί το κοινό ότι, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, οι κατασκηνωτικοί χώροι Πλατανιών, Σταυρού Ψώκας και Καμπί του Καλογήρου θα παραμείνουν κλειστοί για το κοινό μέχρι την άρση των περιοριστικών μέτρων που αφορούν τον COVID-19.

Όπως αναφέρεται, η απόφαση αυτή κρίθηκε αναγκαία, καθώς οι υφιστάμενες προδιαγραφές των  κατασκηνωτικών χώρων του Τμήματος δεν επιτρέπουν την πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες για μέτρα προφύλαξης αναφορικά με την επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων/κατασκηνωτικών χώρων, υπό συνθήκες κορωνοϊού (COVID-19), που δημοσιεύτηκαν από το Υπουργείο Υγείας στις 24 Ιουνίου, 2020.

Το Τμήμα Δασών εκφράζει τη λύπη του προς το κοινό και ιδιαίτερα στους λάτρεις της κατασκήνωσης για τη στέρηση αυτής της δυνατότητας και ευελπιστεί ότι σύντομα θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τον COVID-19.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy