«Τα έκανε όλα» 26χρονη – «Φτιαγμένη» και χωρίς άδεια στο τιμόνι

Σοβαρές τροχαίες παραβάσεις εντοπίστηκαν να διαπράττουν 26χρονη οδηγός αυτοκινήτου και η 34χρονη συνοδηγός, ιδιοκτήτρια του οχήματος, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ που πέρασε, στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 1.00 μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, μέλη της Ομάδας Ζ, της Τροχαίας Πάφου, αντιλήφθηκαν την 26χρονη οδηγό, να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων, με την οδό Μόρφου, στην Πάφο, όπου αυτή οδηγούσε το όχημά της κατευθυνόμενη από Πάφο προς Πέγεια.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο την 26χρονη οδηγό, η οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου και χωρίς να υπάρχει σε ισχύ, άδεια κυκλοφορίας για το όχημα, αφού η άδεια έληξε τον περασμένο Μάρτιο.

Η 26χρονη υποβλήθηκε και σε προκαταρτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με θετικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια έδωσε δείγμα για την τελική εξέταση νάρκοτεστ.

Συνοδηγός στο αυτοκίνητο βρισκόταν η 34χρονη ιδιοκτήτριά του, η οποία εντοπίστηκε να μην φέρει ζώνη ασφαλείας. Αυτή καταγγέλθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, αφού επέτρεψε στην 26χρονη να οδηγεί το αυτοκίνητό της, χωρίς άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό ασφάλειας και άδεια κυκλοφορίας.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Πάφου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy