Σέντρα στις 8/8 στην Ουρουγουάη

Μία εβδομάδα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό θα επαναρχίσει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη. Η διοργάνωση είχε διακοπεί στις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και θα ξαναρχίσει στις 8 Αυγούστου, αντί για τις 15 που είχε ορισθεί αρχικά

Την σχετική ανακοίνωση, έκανε ο αρμόδιος υπουργός της χώρας, Σεμπάστιαν Μπάουζα, τονίζοντας χαρακτηριστικά, μετά από συνάντηση με τους διοικούντες την ομοσπονδία: «Προχωράμε την έναρξη του πρωταθλήματος στην εβδομάδα 8-9 Αυγούστου».

Οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές και «ακολουθώντας όλα τα μέτρα του πρωτοκόλλου υγείας» που πρότεινε η ομοσπονδία, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Όλοι οι παίκτες και τα μέλη του προσωπικού της ομάδας πρέπει να κατεβάσουν μια εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο, για να ειδοποιήσουν τους χρήστες σε περίπτωση που βρίσκονται κοντά σε κάποιον που έχει μολυνθεί με την Covid-19.

«Θα μπορούσαν να υπάρχουν μερικά κρούσματα και η λήψη της εφαρμογής θα βοηθήσει στην μείωση του επιδημιολογικού κινδύνου», πρόσθεσε ο Μπάουζα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy