Παραιτήθηκαν Σαραϊδάρης – Παπασούλης για το φιάσκο των δελτίων

Αμεσα τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μιας και οι Σαραϊδάρης και Παπασούλης έδωσαν τις παραιτήσεις τους στην διοίκηση του «Δικεφάλου» οι οποίες κι έγιναν δεκτές.

Έξαλλος ήταν από χθες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν απόλυτα κάθετος ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για το φιάσκο με τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και με δική του εντολή ξεκίνησε η έρευνα για το ποιος έχει την ευθύνη για μη θεώρηση των καρτών υγείας. 

Και δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ώρες για να υπάρξουν οι πρώτες παραιτήσεις! Ο γιατρός της ομάδας, Μάκης Παπασούλης ήταν ο πρώτος που έδωσε την παραίτησή του στην διοίκηση του συλλόγου και ακολούθησε ο γενικός αρχηγός του «Δικεφάλου», Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Πριν την παραίτηση του Παπασούλη του είχε αποδοθεί μέρος της ευθύνης, μιας και ως ιατρός είναι εκείνος που οφείλει να υπογράφει την ανανέωση των καρτών.

Όπως έγινε γνωστό οι παραιτήσεις των δύο ανδρών έγιναν δεκτές από την διοίκηση του συλλόγου, και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ!

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy