Μετά την ενημέρωση έκαναν δηλώσεις…

Μετά τη σημερινή(16/7) σύσκεψη και ενημέρωση που έτυχαν ο ΚΟΑ αλλά και οι τρεις ομάδες της Λεμεσού για το που βρίσκονται οι εργασίες στο υπό ανέγερση νέο γήπεδο στο Κολόσσι, οι παράγοντες προέβησαν σε δηλώσεις.

Αναλυτικά:

Ανδρέα Μιχαηλίδη(πρόεδρος του ΚΟΑ):

“Το όνειρο χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει σάρκα και οστά. Φαίνεται και πίσω μας ότι οι εργασίες προχωρούν. Έχουμε ενημερωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους υπεύθυνους των έργων και έχουν απαντηθεί πολλές απορίες των τριών ομάδων. Σαν ΚΟΑ εκφράζουμε την απόλυτη μας ικανοποίηση για την πορεία των εργασιών. Θα παρακολουθούμε πολύ στενά την πορεία”.

Ο Νίκος Κίρζης(πρόεδρος ποδοσφαιρικής εταιρείας Απόλλων):

“Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για την πρόσκληση. Ήρθαμε και βλέπουμε αυτό το όνειρο χιλιάδων Απολλωνιστών και οπαδών άλλων ομάδων να παίρνει σάρκα και οστά και πραγματικά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το γήπεδο προχωρά βάση προγράμματος. Σίγουρα υπήρξε κάποια καθυστέρηση λόγω της πανδημίας αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πολύ σύντομα θα έχουμε το γήπεδο που όλοι θέλουμε στη Λεμεσό. Η Λεμεσός το χρειάζεται το συντομότερο”.

Δημήτρης Καλλής(αντιπρόεδρος Σωματείου ΑΕΛ):

“Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΚΟΑ για την σημερινή συνάντηση. Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση, μας εξηγήθηκε ακριβώς πως πάνε τα έργα. Κάποια μικροπροβλήματα που συναντήσαμε, μας υποσχέθηκαν ότι θα επιλυθούν. Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι σήμερα σε αυτό τον χώρο. Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμάς τους ΑΕΛίστες αλλά και των άλλων ομάδων”.

Λύσανδρος Λυσάνδρου(αντιπρόεδρος Άρη)

“Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για την πρόσκληση και την ενημέρωση. Το όνειρο όλων για να γίνει αυτό το γήπεδο-στολίδι θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά και το αργότερο μέχρι τον Μάιο του 2022 θα είμαστε μέσα στο νέο γήπεδο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy