Ενημερώνονται για την πορεία των εργασιών του νέου γηπέδου στη Λεμεσό

Ξεκίνησε η σύσκεψη για το που είναι υπό ανέγερση γήπεδο της Λεμεσού στο Κολόσσι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας που ανέλαβε το έργο.

Στη σύσκεψη παρευρίσκονται ο ΚΟΑ με τον πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη, οι πρόεδροι των τριών ομάδων, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη και οι εργολάβοι που ανέλαβαν το έργο. Θα γίνει ενημέρωση για το πως προχωρά το έργο και επιθεώρηση για την πορεία των εργασιών και ακολούθως μετά το τέλος θα παραχωρηθούν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Όπως λέχθηκε στην σύσκεψη από τον υπεύθυνο εργολάβο του έργου, οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά μετά τον κορωνοϊό με εντατικούς ρυθμούς ακόμη και τα Σάββατα. Το γήπεδο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2022, με δέκα μήνες καθυστέρηση από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στην σύσκεψη από πλευράς Απόλλωνα είναι οι Νίκος Κίρζης, Ξενοφών Χαραλάμπους (Πρόεδρος Σωματείου), Γιώργος Παπαγιάννης (Διευθυντής εταιρείας) και Χαράλαμπος Αντωνίου (Μέλος Δ.Σ.). Από πλευράς ΑΕΛ στην σύσκεψη έδωσαν το παρόν τους οι Κώστας Κωνσταντίνου, Γιώργος Σαββίδης, Δημήτρης Καλλής και Στέλιος Αυγολούπης. Από πλευράς Άρη ο αναπληρωτής πρόεδρος Λύσανδρος Λυσάνδρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy