Ανακοίνωσαν Katie Lockwood οι Ladies!

Η ομάδα του Απόλλωνα Ladiesανακοίνωσε σήμερα(15/7) της μεταγραφή της Αγγλίδας  Katie Lockwood η οποία έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση και τι δήλωσε:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την συνεργασία της με την ποδοσφαίρίστρια Katie Lockwood.
H Katie είναι 22 ετών, κατάγεται απο την Αγγλία και αγωνίζεται ώς μεσοεπιθετικός. Τα προηγούμενα 4 χρόνια αγωνιζόταν στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία. Τα δυο πρώτα χρόνια με το Eastern Florida State University όπου κέρδισε το περιφερειακό πρωτάθλημα και έφτασε 2 φορές στο τελικό των Παναμερικανικού. Πολλά ατομικά βραβεία κοσμούν την τροπαιοθήκη της με πιο σημαντικό της παίκτριας της χρονιάς στο NJCAA. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με το Campbell University, ήταν αρχηγός της ομάδας και την οδήγησε στην ψηλότερη θέση που πήρε ποτέ το πανεπιστήμιο.

Katie Lockwood • #4 • Attacking Midfield
.
Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως η Apollon Ladies. Γνωρίζω ότι οι παίκτριες και η προπονητική ομάδα δουλευουν σκληρά κάθε χρόνο και αυτό φαίνεται και στις επιτυχίες της ομάδας. Με όσους έχω μιλήσει έως τώρα με έχουν κάνει να νιώθω μέλος της ομάδας. Στόχος μου να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Μότο μου ” Η σκληρή δουλειά νικά το ταλέντο όταν το ταλέντο δεν δουλεύει σκληρά”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy