Στον Απόλλωνα η Κάλια Παπαδοπούλου(pic)

Σε μια πολύ καλή κίνηση ενίσχυσης στον πάγκο της ομάδας του προχώρησε ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας αφού χρέη πρώτου βοηθού προπονητή θα εκτελεί η πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Κάλια Παπαδοπούλου.

Η Κύπρια κόουτς θα έχει επίσης το γενικό πρόσταγμα ως υπεύθυνη των ακαδημιών της ομάδας του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σαν A’ βοηθός προπονήτρια μαζί με το κύριο Φοίβο Γρίβα, αναλαμβάνει μια από της κορυφαίες καλαθοσφαιρίστριες της χώρας μας. Η κα Κάλια Παπαδοπούλου η οποία τα 3 τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονήτρια στην εθνική γυναικών και έχει στο ενεργητικό της σημαντικές επιτυχίες τόσο στο γυναικείο και ανδρικό μπάσκετ έρχεται να ενισχύσει την ομάδα της Λεμεσού.

Επιπρόσθετα το Δ.Σ. της ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαθόσφαιρας Λτδ αποφάσισε το διορισμό της κυρίας Παπαδοπούλου ως γενική υπεύθυνη των ακαδημιών του καθώς η αναβάθμιση των ακαδημιών αποτελεί μια από τις κύριες προτεραιότητες της διοίκησης της ομάδας.

Η ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαθόσφαιρα Λτδ. χαιρετίζει την ένταξη της σαν καινούργιο μέλος στη γαλανολευκή οικογένεια του, στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ, σε ένα πόστο που συνήθως κατέχετε από άνδρες αλλά και στο διορισμό της ως γενική υπεύθυνη ακαδημίας και της εύχεται καλή επιτυχία στην δύσκολη αποστολή καθιέρωσης στo πρωτάθλημα της Βasket League.

H διοίκηση της ομάδας συνειδητά προχώρησε στην επιλογή της για τη συγκεκριμένη θέση πιστεύοντας στις ικανότητες της και πολύχρονη πείρα της δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη και σεβασμό του προς το γυναικείο φύλο αναθέτοντας τη δουλειά μιας γυναίκας προπονητή σαν βοηθός στη ομάδα των ανδρών.

Σημειώνουμε ότι η κα Παπαδοπούλου είναι η πρέσβειρα του ευ αγωνίζεσθαι 2020.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy