Πρώτη συνάντηση γνωριμίας για τον Κούρη Ερήμης(pics)

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του Κούρη Ερήμης, έγινε η συνάντηση γνωριμίας σ΄ένα πολύ οικογενειακό κλίμα και οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή πολύ δύσκολη περίοδο στη Β΄Κατηγορία.

Μετά το μεγάλο επίτευγμα για πρώτη φορά στην ιστορία του το Σωματείο του Κούρη Ερήμης θέλει να γράψει εκ νέου ιστορία με μια αξιόλογη πορεία στη δεύτερη κατηγορία. Τους ποδοσφαιριστές, νέους αλλά και παλιούς, καλωσόρισαν τόσο ο πρόεδρος του Σωματείου Ανδρέας Αυγουστή, όσο και ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Χατζημιτσής οι οποίοι ευχήθηκαν κάθε καλό στον καθένα.

Εκτός από τον προπονητή της ομάδας στη συνάντηση βρέθηκαν και ο βοηθός προπονητής Σπύρος Χριστοφόρου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέξανδρος Μιχαήλ και σύσσωμο το συμβούλιο με τον Γενικό αρχηγό Γιάννο Ιωάννου και την υπεύθυνη επικοινωνίας και όχι μόνο Λουίζα Θεοχαρίδου. Το σωστό έργο που επιτελείται αλλά και η δουλειά που γίνεται στην ομάδα αξίζουν ιδιαίτερης μνείας.

Μετά τη συνάντηση γνωριμίας το συμβούλιο παρέθεσε το πρώτο δείπνο της χρονιάς στους ποδοσφαιριστές.

Δείτε αποκλειστικό φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας: 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy