Ζευγάρι έκανε βόλτα φορώντας στολές αστροναυτών για να προστατευθούν από τον κορονοϊό (video)

Ένα ζευγάρι βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνει με ασφάλεια τη βόλτα του λόγω του κορονοϊού.

Στην Βραζιλία τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται καθημερινά. Έτσι ένα ζευγάρι επινόησε έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνει μεν την βόλτα του αλλά να προστατευθεί και από τον ιό. 

Συγκεκριμένα, η Αλίσια Λίμα και τον Τέρσιο Γκαλντίνο, αποφάσισαν να κάνουν βόλτα στη φημισμένη Κόπα Καμπάνα, του Ρίο Ντε Τζανέιρο φορώντας στολές αστροναυτών της NASA.

Τις στολές αγόρασε ο 66χρονος λογιστής και τα κράνη τα έφτιαξε μόνος του. Μάλιστα η σύζυγός του στην αρχικά δεν ήθελε να ντυθεί έτσι αλλά την έπεισε. 

Όπως είναι φυσικό, τράβηξαν τα βλέμματα όλων στην Κόπα Καμπάνα και μάλιστα χαιρετούσαν και τους περαστικούς οι οποίοι τους κοιτούσαν απορημένοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βραζιλία από την Παρασκευή 10 Ιουλίου ξεπέρασε τα 1,8 εκατ. κρούσματα, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 70.000 άνθρωποι, ενώ πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον ιό και ο πρόεδρος Ζαϊχ Μπολσονάρου.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy