Νίκη με ανατροπή και προβάδισμα Ευρώπης

Πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και της Ευρώπης η Τότεναμ! Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ, που πιθανότατα μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, το γόητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά Τότεναμ και Άρσεναλ περισσότερο είχαν στο μυαλό τους το ευρωπαϊκό τους μέλλον, καθώς θεωρείται απίθανο να είναι και οι δύο κάτοχοι ευρωπαϊκών εισιτηρίων στο τέλος της πολύπαθης φετινής σεζόν.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η Τότεναμ, καθώς με σπουδαία ανατροπή έφτασε στην επικράτηση με 2-1 και πλέον οι «κανονιέρηδες» είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αφού έμειναν κολλημένοι στην 9η θέση με 50 βαθμούς, τη στιγμή που η Τότεναμ την προσπέρασε και έφτασε στους 52 και είναι ακόμα ζωντανή.

Μάλιστα, αν δεν καταφέρει η Άρσεναλ να βρεθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, θα πρόκειται για ένα γεγονός που έχει να συμβεί 25 χρόνια (1995).

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ντέιβις, Γουίνκς, Σισοκό, Λο Σέλσο, Λούκας (82′ Μπέργκβαϊν), Σον (90+3′ Λαμέλα), Κέιν

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Μαρτίνες, Μπεγιερίν (84′ Σέντρικ), Μουστάφι, Λουίζ, Κολάσινατς (84′ Νέλσον), Τίρνεϊ (84′ Γουίλοκ), Θεμπάγιος, Τζάκα, Πεπέ (69′ Σάκα), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy