“Έσπασε” την παράδοση και πήρε τον πρώτο… τελικό η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ το ήθελε πιο πολύ, προηγήθηκε δις κι αυτό έφτανε για την πρώτη νίκη επί του Παναθηναϊκού ως φιλοξενούμενη από το 2006, με 3-1, ενώ θα… παίξει τα ρέστα της για τη 2η θέση στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ!

Την πρώτη της νίκη ως φιλοξενούμενη του Παναθηναϊκού από τον Οκτώβριο του 2006 πανηγύρισε η ΑΕΚ σήμερα, που κέρδισε με 2-1 στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 8η αγωνιστική των play off της Super League 1.

Ακόμα πιο σημαντική και από την στατιστική, όμως, για τους «κιτρινόμαυρους», ήταν οι τρεις βαθμοί που τους επιτρέπουν αφενός να «πιάσουν» τον ΠΑΟΚ που παίζει αυτή την ώρα με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και αφετέρου να παραμείνουν σε… τροχιά Champions League!

Από την άλλη, το «τριφύλλι» είδε την εστία του να παραβιάζεται μετά από τέσσερα ματς που κράτησε το μηδέν και παράλληλα γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από ανάλογο σερί.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι μόλις στο 8’, ο Παναθηναϊκός την πλήρωσε με το… ίδιο νόμισμα στο 16ο λεπτό, με τον Κουρμπέλη, για να έρθει το 1-2 από τον Ολιβέιρα που έφτασε τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα, στο 43’. Ενώ ο Βέρντε, με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Αραούχο από τον Κουρμπέλη, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο τέταρτο λεπτό του επιπλέον χρόνου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Άρη, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στον… τελικό των δύο «δικεφάλων», με αμφότερα τα παιχνίδια να διεξάγονται την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy