Ρονάλντο και Ροναλντίνιο επιλέγουν Μέσι αντί για Κριστιάνο

Οι δύο Βραζιλιάνοι θρύλοι Ροναλντίνιο και Ρονάλντο αποκάλυψαν ότι επιλέγουν τον Λιονέλ Μέσι αντί του Κριστιάνο, για τον τίτλο του πιο ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Τόσο ο Ροναλντίνιο όσο και ο Ρονάλντο, έγραψαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οταν ρωτήθηκαν για τον ποιον θεωρούν καλύτερο σήμερα, τον Μέσι ή τον Ρονάλντο, οι δυο τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και για τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα όσο και για τον Πορτογάλο της Γιουβέντους.

«Θα έλεγα ο Μέσι, πως είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης. Δεν είχα αρκετό χρόνο να παίξω μαζί του. Θα ήθελα ακόμα και σήμερα να το κάνω αυτό. Στην ιστορία ο Μέσι είναι ο καλύτερος χωρίς αμφιβολία. Κανείς δεν έχει πετύχει αυτά που πέτυχε ο Λιονέλ. Ο Ρονάλντο βέβαια, τα έχει όλα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον Μέσι όμως. Προτιμώ το στυλ του Μέσι»  ανέφερε ο πρώην συμπαίκτης του «Λίο», Ροναλντίνιο.

Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο τόνισε πως κατά τη δική του άποψη Ρονάλντο και Μέσι είναι από άλλον πλανήτη…

«Κριστιάνο και Μέσι είναι από άλλον πλανήτη, αλλά θεωρώ τον Λίο πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Είναι υπέροχος. Μου αρέσει πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον παίκτη. Ό τι κάνει είναι εντυπωσιακό», τόνισε.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy