Προσφέρει 31 εκατ. λίρες στην Ρεάλ για τον Γιόβιτς

Διατεθειμένη να τον κάνει δικό της είναι η Λέστερ τον Λούκα Γιόβιτς, γι’ αυτό και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Ρεάλ για να τον αποκτήσει.

Οπως αναφέρει η «Daily Star», οι «αλεπούδες» είναι διατεθειμένες να προσφέρουν έως και 31 εκατ. λίρες στην Ρεάλ, για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για συνάντηση των ανθρώπων της Λέστερ με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής τους, στον σύλλογο.

Ωστόσο, η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Λούκα Γιόβιτς με τόσα λίγα χρήματα, καθώς πέρυσι είχε χρειαστεί να καταβάλει 60 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Γι’ αυτό και αρχικά θα συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού.

Από την πλευρά του ο Σέρβος επιθετικός, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από τους «μερένχες», καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο που ο ίδιος επιθυμεί στην ομάδα.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy